Ring til os på: 70 22 22 48

Baggrunden

Hjemmesiden blev startet i 2008 af Torbjørn Christensen. Dette, efter at en lille gruppe af selvstændige autotransportører havde en debat om, hvorfor kunderne ofte vælger de store, kendte autohjælp- og autotransportfirmaer som Falck og Dansk Autohjælp .... istedet for os.

De gør det naturligvis, fordi det er de store spillere på markedet, der bl.a. qua konstante reklamer i medier og på nettet, ligger i folks bevidsthed, når uheldet er ude. Står man på en mørk landevej med en defekt bil og panikken i familien breder sig med lynets hast, giver ingen sig jo til, i ro og mag, at kigge efter de bedste og billigste.

Autoværkstedet, som familien normalt bruger, har selvfølgelig fyraften, og hvad hjælper det, når man kommer fra Viborg, men holder som nødstedt i Farum. Her kender man jo ikke ligefrem den lokale mekaniker eller transportør. Et opslag på degulesider.dk afslører jo også kun dem, der har afsat et ikke ubetydeligt beløb til reklamer.

Gode råd var dyre ...

Man kan, som lille mekaniker eller mindre transportør, nemt købe sig fattig i reklamer til forskellige telefonbøger. Og falder snakken på internettet og google, bliver det hele for alvor både uoverskueligt og ofte endnu dyrere. Der skal rigtig mange kunder til for at betale bannerreklamer på 10-15 forskellige sites på nettet. Og man skal huske at forny sig og følge med i, hvilke steder der skal reklameres. Derfor opstod tanken om hjemmesiden viflytterdinbil.dk.

Jeg besluttede mig ganske enkelt for at slå 3 fluer med et smæk:

  • Sørge for billig og hurtig autohjælp/autotransport til nødstedte...uden abonnement
  • Undgå store startgebyrer som nogen store firmaer kører med for ikke-medlemmer.
  • Være et nemt og synligt alternativ, alle kan finde, uanset, hvor i landet man befinder sig.

Hvorfor har vi så succes idag...

Mange mennesker har mobilt internet idag, så for dem er det selvfølgelig ikke noget problem at gå på nettet mens man sidder i bilen. Andre ringer hjem - også for at fortælle, at man bliver forsinket - hvor man så får den store knægt eller nervøse lillemor til at google ”billig autohjælp”. Sådan har vi oplevet, at folk fik øje på os i starten.

Nu, idag, er vi blevet endnu mere synlige på nettet og vi gør, til stadighed, større indsats på samme område for at skaffe os alle endnu flere jobs. 2009 blev for alvor året, hvor vi  kom på landkortet.

Ikke bare for kunderne skabte vi et abonnementsfrit alternativ på markedet for vejhjælp, men nye initiativer skaber også fortsat gode fordele for leverandørerne. Eksempelvis:

  • Kunderne finder leverandøren via vores nye hovednummer på alle tider af døgnet, uanset hvor de holder.
  • Leverandøren skal ikke betale for annoncer til 10-15 forskellige annoncesælgere for at have bare en lille chance for at blive opdaget. Nu betaler man kun et beskedent beløb, men drager nytte af, at vi er mange, der løfter i flok. Lige nu har vi adskillige gange så mange midler at markedsføre holdet for.
  • Reklamen og markedsføringen af viflytterdinbil.dk rammer massivt, både lokalt og landsdækkende.
  • Leverandører spilder ingen tid og kan koncentrere sig om det, de er gode til.
  • Vi har netop lagt sidste hånd på dette års store nyhed som kommer både kunder og leverandører til gode og indført døgnvagt.
  • Akut nødstedte kunder kan ringe direkte til hovednummeret og få tilkaldt hurtig hjælp.
  • Vores telefonvagt finder automatisk den nærmeste leverandør, der eksempelvis har døgnvagt, hvis henvendelsen kommer en aftenstund. Vi sikrer altså før henvendelse til leverandøren, at det er en opgave netop for ham. Vores absolutte første prioritet er geografi: Hvem kan og hvor hurtigt.

Kunderne sikres hurtig, præcis og korrekt hjælp og assistance ... og leverandøren får kun nattesøvnen afbrudt af reelle kunder. 

Vi løfter nu i fællesskab over hele landet ...

Med venlig hilsen

Viflytterdinbil.dk /  Autohjælp.dk

Se listen med et udvalg af samarbejdspartnere HER

Vi flytter din bil ApS

Tlf: 70 22 22 48
Email: tc@viflytterdinbil.dk

Kistrupvej 13
8830 Tjele

Seneste nyt

Mangler du autohjælp lige nu?


Læs mere